Tři posezónní nápadnici Sama Reinharta

25. 03. 2024, 06:30 » Spekulace - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Hvězdný útočník Floridy Panthers, Sam Reinhart, je nejlepším volným hráčem mířícím do posezónní, letní NHL 2024. Má za sebou rok kariéry, v 69 zápasech zaznamenal 48 gólů a 79 bodů. Připravuje se na velkou "výplatu" a Florida Panthers se určitě pokusí o jeho prodloužení.

Pokud se mu však nepodaří získat podpis a on se dostane na trh, tyto tři kluby se na něj pravděpodobně zaměří.

DET Detroit Red Wings
Detroit Red Wings udělali v této sezóně velký krok vpřed a díky tomu mají dobrou šanci dostat se do play-off. Zatímco se však zlepšují, mohli by také využít další velkou hvězdu ve své první šestce. Z tohoto důvodu by se Reinhart mohl absolutně stát hráčem Red Wings, na kterého se toto léto zaměří.

NSH Nashville Predators
Nashville Predators jsou na konci letošní základní části na pohodovém místě zaručující play-off. V této sezóně udělali velký krok kupředu ve své přestavbě a letos v létě by se mohli podívat na nějaké významné doplňky. Kvůli tomu a jejich potřebě získat do mixu nějakou tu hvězdu, Reinhart by byl tím pravým doplňkem.

SEA Seattle Kraken
Seattle Kraken má za sebou náročnou sezónu 2023-24. Velkým důvodem pro to byla jejich zdrcující ofenzíva, tedy v negativním slova smyslu. Potřebují do své sestavy hvězdného snipera a přivést hráče jako Reinhart by jim přesně tohle dalo. Možná by mu to skvěle sedělo s 21letým mladíkem Mattym Beniersem.