Giroux zpět již proti Dallasu?

21. 12. 2011, 12:00 » Novinky - Autor: Martin Zíta

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Tak tato spekulace se šíří zámořím. Jejím původcem pak je redaktor CSNPhilly.com Tim Panaccio, který včera napsat, že jeho návrat je velmi pravděpodobný. Nic není stoprocentní, z tábora Flyers ale dle něj jdou velmi napovídající znamení.

Panaccio sice ony 'znamení' nepopsal přesněji, ovšem na případný start se zeptal i samotného forward. „Nemohu říci nic bližšího, jelikož sám nevím. Pokud mě ale uvidíte na rozbruslení, je to jasné. Hrát budu.“

Své k tématu sdělil i trenér Flyers Pete Laviolette. „Rozhodnutí dalece přesahuje pouze mé kompetence. Z velké části jde samozřejmě především o Claudea a o to, jak se bude cítit. Samozřejmě, že všichni od doktorů po generálního manažera tuto věc intenzivně probíráme.“ Sám generální manažer Paul Holmgren informoval pouze o 'pozitivních krocích.'

Claude Giroux zatím od nešťastné srážky s Waynem Simmondsem zmeškal čtyři zápasy, ovšem stále je na dělené první příčce v ligovém bodování. Kanadský forward letos nasbíral v osmadvaceti zápasech 39 bodů (16+23).

Jen pro přimomenutí – Simmonds zasáhl Girouxe kolenem do hlavy, při pokusu o jeho přeskočení ve středním pásmu, kde Claude uklouzl. To se stalo 10. října v zápase s Tampou.

Nezbývá, než věřit, že onen philadelphský novinář se nemýlí a my skutečně budeme mít možnost vidět třiadvacetiletou kometu již proti Dallasu (21. 12.)