Ovie se představí ve své oblíbené MSG

09. 11. 2010, 17:45 » Preview - Autor: David Mekleš

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Alexander Ovechkin a jeho Washington se poprvé v sezóně utkají proti New Yorku Rangers. Vancouver se pokusí o sedmé vítězství na ledě Montrealu a Toronto se pokusí přerušit sérii porážek proti Tampě Bay.

NY RANGERS (7-6-1) - WASHINGTON (10-4-0)

Washington je nyní spolu s Los Angeles, Philadelphií a St. Louis na čele celé NHL. Všechny čtyři celky mají rovných 20 bodů. Capitals se v případě výhry osamostatní a zároveň by si připsali pátou výhru v řadě. Alexanderu Ovechkinovi se v Madison Square Garden daří. Loni zde vstřelil ve dvou zápasech tři branky a na jednu přihrál. Celkově má "Ovie" proti Rangers velice dobrá čísla. Z 20ti zápasů v základní části proti nim vstřelil 13 gólů a přidal 9 asistencí.

Rangers samozřejmě vědí, že je dnes nečeká nic jednoduchého, ale to by je mohlo nabudit. Navíc doma se jim nedaří a budou chtít konečně potěšit své fanoušky a ve výsledku by mohli příjemně překvapit. Marián Gáborík by neměl hrát, ale jeho návrat se nezadržitelně blíží. Zajímavé bude sledovat tři střelce, kteří se zatím nacházejí v první desítce nejlepších kanonýrů ligy. Brandon Dubinsky, velké překvapení, vstřelil již 10 gólů a je celkově druhý za Stevenem Stamkosem (11 gólů). Alexander Semin zaznamenal 9 gólů a Alexander Ovechkin zatím 8 branek. V brance domácích bude Henrik Lundqvist, za hosty bude chytat Michal Neuvirth.

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

Tip redakce NHLportal.cz: 0

MONTREAL (8-5-1) - VANCOUVER (8-3-2)

Velice zajímavé kanadské derby se odehraje v Montrealu, protože do Bell Centre přijíždí v poslední době výborně hrající Vancouver. Canucks neprohráli již šest zápasů v řadě a dnes se pokusí o sedmou výhru. Canadiens z posledních čtyř zápasů třikrát prohráli, takže vítězství by se jim hodilo. V brance domácích se představí Carey Price a za hosty nastoupí Roberto Luongo, což zaručuje kvalitní brankářský souboj.

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

Tip redakce NHLportal.cz: 0

OTTAWA (7-6-1) - ATLANTA (6-5-3)

K tomuto utkání jsme pro vás připravili informace, které si můžete přečíst v článku Tipujte s NHLportal.cz: 9.11.2010.

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

TAMPA BAY (7-5-1) - TORONTO (5-5-3)

Tampa Bay se vrátila z náročného turné po západním pobřeží Spojených států a dnes se doma představí poprvé od 27. října. Turné se Lightning moc nepovedlo. Po první výhře nad Phoenixem přišly tři porážky od Anaheimu, Los Angeles a San Jose. Toronto je na tom v posledních zápasech špatně. Po slibném začátku sezóny, kdy Leafs vyhráli čtyři zápasy v řadě následuje černá série devíti zápasů, ze kterých vyhrálo Toronto pouze jednou. Už je čas s tím něco udělat, protože pokud to takto půjde dále, tak se to kanadskému týmu opět sečte na konci ročníku a výsledkem bude znovu nepostup do vyřazovacích bojů. V brance domácích bude Dan Ellis, za hosty bude chytat Jean-Sebastien Giguere.

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

Tip redakce NHLportal.cz: 1

COLORADO (7-5-1) - CALGARY (6-7-0)

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

Tip redakce NHLportal.cz: 2

SAN JOSE (6-5-1) - ANAHEIM (7-7-1)

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

Tip redakce NHLportal.cz: 1

CAROLINA (7-7-0) - EDMONTON (4-6-2)

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

Tip redakce NHLportal.cz: 1