Leafs chtějí měnit, ale trenér zůstává

10. 11. 2010, 11:45 » Informace z klubů - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Vedení týmu Maple Leafs neplánuje vyhodit kouče Rona Wilsona. Taková věc údajně nepřipadá v úvahu. Ale podle Toronto Star se vedení týmu připravuje na větší pohyb hráčů. Podle torontských novin vyhlíží vedení kanadského týmu jeden nebo dva přestupy, i když generální manažer Brian Burke jasně prohlásil: “Není tu žádná panika.“ Na otázku, zda je trenérské místo Wilsona v ohrožení poté, co tým prohrál z posledních deseti zápasů hned devětkrát, Burke ihned odpověděl.

„Již jsem o tom s Wilsonem mluvil. Necháte mě, abych se na něco zeptal? Hrál v sobotu špatně Ron? Ne. Tak proč nejdete za těmi kluky a nezaměříte se na ty, kteří hráli špatně místo toho, abyste se hloupě ptali trenéra.“

Burke by rád učinil nějakou výměnu a získal do týmu útočníka, kterého by mohl dát ihned do první nebo druhé lajny, ale v současnosti nic takového na obzoru není.

„Pokud by šlo zlepšit tým již dnes, udělal bych to,“ nechal se slyšet. „Máme místo pod platovým stropem a také máme nějaké místo v rozpočtu. Uvidíme, co se dá dělat.“

Spekulace mohou ještě tento týden vzrůst, protože se tento týden koná v Torontu každoroční setkání generálních manažérů.