Tipujte s NHLportal.cz: 19.3.2012

19. 03. 2012, 15:23 » Tipování NHL - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Dnešní noc nám nabídne šest zápasů. Boston bude hájit na domácím ledě své první místo v Severovýchodní divizi. Dále bude k vidění bitva rivalů z Atlantické divize mezi Rangers a Devils. Těšit se můžeme na souboj Tampy Bay s Buffalem, Detroitu s Washingtonem, Minnesoty s Vancouverem a San Jose s Anaheimem. Opravdu se bude na co dívat. Do play off může z každé konference jít pouze osm týmů a jako vždy bude až do posledních chvil na co se koukat.

Dnes se podíváme z pohledu tipování hned na první večerní, nebo spíše už noční zápas domácích Medvědů a hostujících Javorových listů z Toronta.

BOS BOSTON (41-27-3) - TOR TORONTO (32-32-8)

Co se týká aktuální formy, jsou na tom oba týmy téměř stejně, pokud bereme posledních 10 zápasů. U tohoto zápasu musíme brát fakt, že Boston hraje o uhájení první pozici v divizi, čímž se dostává hned na přední příčky konferenční tabulky. Navíc hraje před domácími fanoušky, co jim zcela jistě pomůže.

Boston nastřílel minimálně čtyři góly ve všech pěti zápasech proti Torontu, co s nimi v poslední době, respektive v této sezóně, hrál. Celkově skóre pro Medvědy vyznělo v poměru 28:10 a výsledky hovořily za vše - 5:4, 4:1, 6:3, 7:0 a 6:2. O favoritu dnešního zápasu netřeba váhat.

"Je to jedinečná část sezóny," řekl bostonský kapitán, slovenský obránce Zdeno Chára. "Každý se snaží získat body, které mohou rozhodnout o úspěchu a neúspěchu sezóny, aby posílil svoji pozici. Každý bod je důležitý."

#BANNER_STAVKOVKY_468_60#


V dresu Toronta musíme zmínit brankáře Jamese Reimera, kterému se skutečně daří. V posledních dvou zápasech pochytal 63 střel z 65 na něho vyslaných.

Javorové listy se však budou muset obejít bez Joffreyho Lupula díky zranění ramene. Mimo hru je i útočník Mike Brown. Za Boston do hry nenastoupí útočník Nathan Horton (otřes mozku). Otázkou je, zda Tim Thomas, brankář Medvědů, nebo unaven z přílišné vytíženosti, jelikož díky zranění Raska nastoupil již ke 12 zápasům v řadě.

"Víme, že čas běží a zbývá 10 zápasů a víme, jak moc je důležité, abychom je zvládli," řekl trenér Bruins Claude Julien.

Náš tip je tak jasný a nemůže být jiný, viz níže.

Tip NHLportal.cz

Výhra domácího Bostonu Bruins
TIP: 1 (OK)
Kurz: 1,9
Výsledek: 8:0

#NEMATE_UCET_U_STAVKOVKY#