Výzva: Článek pro všechny návštěvníky a fanoušky NHLportal.cz

20. 04. 2012, 20:00 » Novinky - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Vážení návštěvníci, čtenáři, fanoušci basketbalu, NHL a portálu NHLportal. Věříme, že jistě vidíte naši snahu Vám poskytovat co nejlepší informace o nejlepší lize hokejového světa, jenž má název NHL (National Hockey League). Tím, že se snažíme odvádět prvotřídní práci, očekáváme od Vás to samé. Co to znamená?

Při registraci na portál NHLportal.cz musí každý souhlasit s našimi pravidly, které můžete najít ZDE, jedná se o provozní podmínky.

Tyto podmínky nejsou ničím záludné, ale stanovujeme určitá pravidla, která chceme, aby se na slušném portálu, tedy u nás, dodržovala a přispěla tak k tomu, aby se návštěvníci cítili lépe a zároveň abychom navázali co nejužší kontakt s Vámi, našimi fanoušky.

V současné době mají pravidla, nebo také Kodex diskutéra, 16 bodů, mezi kterými například je, že návštěvník může vlastnit na portále pouze jeden účet(!), nebo že jeho vyplněné údaje v registraci jsou pravdivé a zodpovídá za jejich aktualizaci při případné změně.

Poslední dobou jsme narazili na hodně účtů porušující některé z pravidel, a proto jsme se rozhodli je zablokovat, nakolik chceme, aby se u nás na portále hrála férová hra.

Proto Vás dopředu upozorňujeme, že pakliže víte, že Vaše vyplněné údaje nejsou správné, nebo jste se snažili založit více účtů, případně jste jinak porušili pravidla, zkuste daný problém vyřešit. Pakliže na vyřešení prohřešku nebudete mít práva, je ten správný čas nám to sdělit, abychom provedli nezbytné nápravy a Vy tak předešli zablokování účtu/-ů.

V případě kontaktování nás, uvádějte konkrétní předmět emailu a podrobné informace, které povedou k co možná nejrychlejšímu napravení učiněných chyb.

Váš tým NHLportal.cz