Flyers přeřadili Schenna a Couturiera k Phantoms

16. 09. 2012, 19:00 » Informace z klubů - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Tým Adirondack Phantoms, což je farma tým Philadelphie Flyers v AHL, získal tři kvalitní hráče a posílil tak jednoznačně svůj tým. Díky výluce v NHL se vedení Flyers rozhodlo oznámit, že posílá útočníky Braydena Schenna, Seana Couturiera a Zaca Rinalda právě do tohoto týmu v AHL.

Právě tito tři hráči zapadnou s dalšímmi 23 do sestavy týmu Phantoms. Potkají se tam například i s dalšími hráči, kteří okusili, jaké je to hrát v NHL, když nastoupili za Flyers k některému ze zápasů loňské sezóny - Erik Gustafsson, Ben Holmström, Brandon Manning, Eric Wellwood a Harry Zolnierczyk.

V týmu bude takéDanny Syvret, který zaznamenal za Flyers jediný gól ve Winter Classic a toto léto s týmem podepsal další smlouvu.

Do juniorských klubů byli poslání například první volba prvního kola draftu 2012, Scott Laughton, výběr třetího kola draft 2011, Nick Cousins a nebo také Derek Mathers.

Zajímavostí je, že když naposledy byla v NHL výluka, Phantoms získali Calder Cup. Tým vedli hráči, kteří následně prorazili v NHL - Mike Richards a Jeff Carter