Uzdravení Modana nejisté, kariéra v ohrožení

07. 12. 2010, 10:10 » Informace z klubů - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Zranění centra Red Wings Mike Modana bylo v pondělí o něco málo lepší, než tomu bylo minulý týden, ale stále sám hráč neví, co ho čeká! Tento týden mu budou odstraněny stehy z pravého zápěstí, ale možný návrat prozatím zůstává nejistý.

Speciální odlitek bude nosit minimálně šest až osm týdnů a bude moci pouze doufat, že se mu bude zápěstí hojit tak, jak by mělo. Až následně by mohl zvažovat návrat, ale to již mluvíme o minimálně jarním návratu.

"Pořad přemýšlíte, jak se celá věc bude vyvíjet," řekl Mike Modano, kterému je již 40 let. Modano myslel, že po tomto zranění, které mu způsobil bruslí 27. listopadu R.J. Umberger, se již do vysokého hokeje nevrátí.

Modano navíc řekl to nejdůležitější. Prioritou pro něj je vyléčit ruku tak, aby se jeho život mohl vrátit do starých kolejí. Zároveň ale ve skrytu duše doufá, že mi mohl být na jaře v týmu Wings, který bude bojovat o Stanley Cup.

"Typ týmu, který máme a jak všichni hrají, to je prostě pohádka se na takový tým dívat," řekl Modano. "Všechno vypadá, že jde dobře a není nic, proč bychom se měli otáčet zpět. Ale samozřejmě je nutnost analyzovat odehrané zápasy."