Podle Brassarda už Rangers ví, co znamená soutěžit o Stanley Cup

11. 08. 2014, 15:30 » Informace z klubů - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Vztah mezi Derickem Brassardem a New Yorkem Rangers je velice dobrý a ani jedna strana ho nechtěla rozbít. To byl důvod, proč se vyhnuli arbitráži a podepsali smlouvu na 5 let s celkovým výdělkem 25 miliónů dolarů.

„Od té doby, co hraji v New Yorku, tak jsem si říkal, že mě opravdu baví hrát za Rangers a nedokázal bych si sám sebe představit v jiném mužstvu,“ řekl Brassard BlueshirtsUnited.com. „Doufal jsem v dlouhodobější spolupráci a přání se mi vyplnilo. Od začátku jsem byl přesvědčen, že najdeme způsob, jak se domluvit a stihli jsme to.“


Derick Brassard
DERICK BRASSARD NYR
Centr
Základní část 2013/14
GP: 81 | G: 18 | A: 27 | Body: 45
Střely: 159 | +/-: 2
Brassard, kterému bude v září 27, skóroval v minulé sezóně 18 gólů (nejvyšší v kariéře) a přidal 27 asistencí. Ve 23 zápasech v playoff přidal 6 branek a stejný počet asistencí. Výrazně tak pomohl Rangers k postupu do finále.

Rangers mu v nové sezóně přidají čas na ledě kvůli vykoupení Brada Richardse ze smlouvy. Brassard, jenž přišel do New Yorku z Columbusu v dubnu loňského roku, se už těší na větší odpovědnost.

„Snažím se každý rok zlepšovat jako hráč, ale jde vždy o stejnou přípravu, zkouším se zlepšit co nejvíc. Myslím, že minulá sezóna pomohla mě i týmu, protože teď už víme, co znamená soutěžit o Stanley Cup. Chci zrát jako hráč ve všech oblastech a chci udělat další velký krok,“ dodal Kanaďan.