Co předvedou mladíci Edmontonu proti Vokounovi?

10. 10. 2010, 15:25 » Preview - Autor: David Mekleš

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Edmonton na svém ledě přivítá Floridu. V Praze se hraje odveta mezi Phoenixem a Bostonem a Flames čeká premiéra na domácím ledě s Los Angeles.

PHOENIX (1-0-0) - BOSTON (0-1-0)

Coyotes dnes budou chtít navázat na včerejší povedené utkání. Phoenix měl včera výborný pohyb, dokázal si vytvořit spoustu velkých šancí a pokud svůj výkon dokáže zopakovat, tak by mohl vyhrát i podruhé. Boston se dnes musí vyvarovat chyb v defenzívě a hrát svoji hru. Důraznou, tvrdou, která bude bolet. V brance Phoenixu bude Ilya Bryzgalov, na druhé straně by měl dostat prostor Tim Thomas.

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

Tip redakce NHLportal.cz: 0

CALGARY (0-1-0) - LOS ANGELES (1-0-0)

Los Angeles včera odehrálo náročné utkání proti Vancouveru, které ovšem vyhrálo 2:1 po samostatných nájezdech. Calgary mělo tři dny volno, ve kterých ale vstřebávalo porážku 0:4 od rivala z Edmontonu. Flames dnes hrají poprvé v sezóně na domácím ledě a to by je mělo dostatečně motivovat, aby dnes vyhráli. Kings odehrají v následujících deseti dnech pouze tři utkání, takže není důvod šetřit síly a navíc je začátek ligy. Za domácí bude chytat Miikka Kiprusoff, za hosty zřejmě Jonathan Quick.

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

Tip redakce NHLportal.cz: 2

EDMONTON (1-0-0) - FLORIDA (0-0-0)

Posledním nedělním zápasem je duel Edmontonu a Floridy. Domácí mají za sebou úspěšný start do ligy, když v "bitvě o Albertu" porazili 4:0 Calgary. Fanoušci Oilers jsou zvědaví, co opět předvedou mladíci v dresu jejich oblíbeného týmu. Florida zahajuje sezónu a ráda by si úvod zpříjemnila vítězstvím. Tomáše Vokouna čeká zajímavá noc, v brance domácích bude Nikolai Khabibulin.

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

Tip redakce NHLportal.cz: 1