Nashville bude pořádat All-Star Game 2016

15. 10. 2014, 18:30 » Novinky - Autor: Michal Sobotka

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Oficiálně bude vše oznámeno až v pátek, ale Nashville Predators bude hostit All-Star Game v roce 2016. O tom, že se tradiční utkání a dovednostní disciplíny budou konat v Nashvillu, se prakticky vědělo už od dubna. Až v pátek však bude stanovisko oficiální.

Na konci pracovního týdne dorazí do Nashvillu také Gary Bettman, aby vše potvrdil. Tisková konference se uspořádá v 11 hodin dopoledne místního času, takže přibližně v 19 hodin večer SEČ. Poslední Utkání hvězd se konalo už před dvěma lety a pořádala ho Ottawa. V roce 2013 se nehrálo vinou zkrácené sezony a loni byly na programu zimní olympijské hry v ruském Soči.

Nyní se Utkání hvězd vrací. V letošní sezoně jej bude pořádat Columbus, který se měl zhostit této akce už v roce 2013. Nikdo ovšem nepočítal s tím, že se hráčské odbory s vedením soutěže nedomluví na startu sezony.

Hlasitě se začíná spekulovat také o All-Star Game 2017. Favoritem na zisk exhibičního víkendu a také na utkání Winter Classic je Toronto. Kanadský klub totiž bude slavit sté výročí klubu a od NHL nejspíš dostane dva dárky.

Bettman také slibuje, že se exhibice podívá do Arizony. „Datum zatím určené není, ale ten zápas jim dlužíme,“ uvedl Bettman k možnosti, že by All-Star Game pořádali na domácím stánku Coyotes.