Mladík Jágr se vrací! Česká legenda si nechá narůst háro

05. 10. 2015, 21:40 » Češi v NHL - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Jaromír Jágr se vrací zpět v čase. Český veterán totiž jednomu zámořskému novinářovi řekl, že si nechá růst vlasy, a bude tak mít zpět svůj slavný účes (mullet), který si můžete prohlédnout níže na přiloženém tweetu a který nosil první polovinu své kariéry v dresu Pittsburgh Penguins.

„Musím,” řekla třiačtyřicetiletá legenda k této výzvě. Největším lobistou, díky němuž budeme mít možnost spatřit Jágrovy vlasy sahající až na dres, se podle všeho stal Jágrův spoluhráč z Floridy a gólman Roberto Luongo, který vznik této výzvy oznámil na svém twitterovém účtu.

Poté, co byl Jágr v minulé uzávěrce přestupů vyměněn z New Jersey do Floridy, klub odsouhlasil, aby se Jágr s parukou připomínající Jágrovo mládí a s dresem Panthers připojil k tzv. Cestujícím Jágrům, což je skupina, jež cestuje po celé lize s parukami a dresy ze všech klubů, kde české křídlo kdy v NHL hrálo.

BREAKING FASHION NEWS: .@68Jagr says he's growing his hair, bringing back the mullet. 'I have to.' #FlaPanthers pic.twitter.com/hkMhbG7b40

— George Richards (@GeorgeRichards) 5. Říjen 2015



A nyní uvidíme v akci původního Jágra se svými dlouhými vlasy. Určitě to bude fantastická podívaná, nemyslíte?

I will make it my mission this year, work 24h around the clock 2 get Jags to bring this puppy back! It's gonna happen pic.twitter.com/NcAiEzmtmU

— Strombone (@strombone1) 16. Září 2015