Ladd si není jistý, jestli chce pokračovat v jednáních o smlouvě

10. 10. 2015, 11:15 » Spekulace - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
O situaci kapitána Winnipegu Andrewa Ladda jsme psali za poslední týdny několikrát (články čtěte zde a zde). Psali jsme o jeho vyjednáváních o novém kontraktu. Nyní přišly na svět nové informace, že Ladd si není jistý, jestli chce ukončit vyjednávání, když sezóna začala, nebo dále pokračovat.

Kanadský centr místním winnipegským médiím řekl, že neví, co plánuje momentálně udělat. „Nevím. Ještě jsem se nerozhodl. Udělám cokoli, co mi dovolí soustředit se na hokej a je nejlepší pro tým. Rozhodnu se sám,“ citoval Ladda deník Winnipeg Sun.

Vyjednávání mezi Jets a Laddovým agentem, J.P. Barrym, začala minulý měsíc, ale zatím neučinila významný pokrok. „Jsme stále na stejné pozici. Momentálně na to nebudu dále odpovídat. Nepotřebujeme mít u toho rozptýlení, takže to prostě necháme tak, jak to je,“ dodal Ladd.

Nový kontrakt bude potřebovat i další Laddův spoluhráč, obránce Dustin Byfuglien. U něho však nejsou informace, že by byl blízko prodloužení, a možná i proto se už stal předmětem několika spekulací o výměně. Pokud by ani Ladd, ani Byfuglien nepodepsali nové smlouvy, stali by se 1. července příštího roku nechráněnými volnými hráči.