Přestupové spekulace: Bude se Murphy stěhovat jinam?

21. 10. 2015, 10:00 » Spekulace - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Spekulace o výměně obránců se v posledních dnech stávají čím dál tím častějšími a můžeme je vidět téměř na denním pořádku. Dnešek není výjimkou, protože se objevil další zadák, jehož budoucnost s jeho současným klubem je nejistá. Konkrétně se jedná o beka Caroliny Ryana Murphyho, o jehož výměně spekuloval kanadský novinář Elliotte Friedman. Podle něj může Murphy dostat šanci restartovat svoji kariéru v jiném klubu.

Murphyho čas na ledě v prvních pěti utkáních této sezóny výrazně poklesl a podle Friedmanových informací se nezdá, že by dvadvacetiletý Kanaďan měl zajištěné dlouhodobé místo na soupisce Hurricanes.

Rodáka z města Aurora z kanadské provincie Ontario si Canes vybrali na draftu v roce 2011 z celkové 12. pozice. O jeho služby by se teoreticky mohlo zajímat hned několik klubů, mezi nimiž by mohli být Boston Bruins, Los Angeles Kings nebo Columbus Blue Jackets. Někdo si může říkat, proč ne Chicago Blackhawks, kteří přišli na více než měsíc o Duncana Keitha, ale úřadující šampióni potřebují nějakého zkušenějšího zadáka, aby pomohl zacelit díru po Keithovi.