Další klub hledající obránce. Kde by mohlo Buffalo hledat?

29. 10. 2015, 18:10 » Spekulace - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Buffalo Sabres chtějí podle zámořských médií najít na přestupovém trhu posilu do svých defenzivních řad. Údajně se snaží najít zadáka do prvních dvou obranných dvojicí, ale týmů, které mají stejný zájem jako Buffalo, je letos hodně, a sehnat kvalitní posilu tak není vůbec jednoduché. Informaci přinesl novinář kanadské televizní stanice TSN Pierre LeBrun.

Mezi kluby, které by mohly případně Sabres nějakého obránce nabídnout, patří například Carolina Hurricanes, Tampa Bay Lightning nebo St. Louis Blues, ale na začátku sezóny je vždy obtížné se dohodnout na nějaké výměně, zejména kvůli malému prostoru pod platovým stropem.

O případné protihodnotě, tedy hráčích, kteří by v trejdu účinkovali z pohledu Buffala, se zatím nic neví. Stejně nejasné je i to, zda se klub snaží najít krátkodobé řešení, nebo dlouhodobé. Podle zdrojů blízkých tomuto tématu kontaktovali vedení Sabres zástupci Anaheim Ducks, ale dále už neupřesnily, jestli jsou oba týmy blízko dohody, nebo teprve ve vyjednáváních začínají.