Vymění Columbus Ryana Johansena?

15. 11. 2015, 11:25 » Spekulace - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Přestože už do zámořských médií pronikly informace, že útočník Columbusu Ryan Johansen rozhodně není na prodej, generální manažer Jackets Jarmo Kekalainen musí údajně stále zvedat telefony jiných generálních manažerů a hovořit s nimi na téma Johansen. Poté, co se tým postupně zlepšuje, což se potvrzuje i poslední výhrou 4:2 nad Arizonou, začaly se ostatní kluby ptát na dostupnost právě Johansena, Cama Atkinsona a dalších hráčů.

Podle novináře kanadské televizní stanice TSN Darrena Dregera je téměř u všech hráčů v kádru Modrokabátníků možnost, že budou vyměněni, ovšem Johansen pravděpodobně nebude. Pokud by však byl, zřejmě by se jednalo o velkou významnou výměnu s několika hráči.

Kekalainen už dříve řekl, že je do těchto vyjednáváních o různých trejdech zainteresován, ale podle něj zatím nemůžeme očekávat nějaký bezprostřední krok. „Probíhaly tam dobré rozhovory,“ mluvil po návratu ze setkání GM v Torontu,„ale právě teď je těžké v této lize udělat výměnu. Přesto si myslím, že už brzy uvidíte nějaké kroky.“

Podle dalších zdrojů se Jackets údajně zajímají o posilu do svých prvních dvou obranných řad. Nabízí se například zadáci New Jersey Adam Larsson a Damon Severson, případně Kris Russell z Calgary.