Anaheim by mohl vyměnit Cogliana, nabízí se i Fowler

27. 11. 2015, 15:00 » Spekulace - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Zatímco směřujeme ke konci letošního roku, tak spekulace čím dál tím více přibývají. Často je má ze zámořských médií, které mají dost často zákulisní informace, na starost zejména deník Ottawa Sun, který nyní přišel s další. Týká se útočníka Andrewa Cogliana, jehož jeho Ducks údajně nabízejí ostatním týmům.

Osmadvacetiletý Kanaďan má ve svém kontraktu po tomto ročníku ještě další dva roky a deník údajně tvrdí, že Anaheim ho nabízí, aby zjistil, jaký je o něj zájem.

Rodák z Toronta nezačal, ostatně jako celý tým, tento ročník příliš úspěšně a Ducks se prostě snaží jen jednoduše zjistit, zda se najde nějaká, třeba zajímavá, výměna.

Pokud byste se ptali, jestli je Cogliano jediným hráčem, který přichází v souvislostí s přestupy v úvahu, tak vám odpovíme, že není. Podle deníku by totiž teoreticky mohl měnit dres i obránce Cam Fowler, ale pokud by se tak stalo, tak by na západ USA šel zřejmě nějaký významný hráč. A tím by byl pravděpodobně levý křídelník do první formace vedle Ryana Getzlafa a Coreyho Perryho.