Blues hledají posilu do útoku, ale nespěchají

11. 12. 2015, 21:15 » Úhel pohledu - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Blues zatím celkem splňují předsezónní prognózy a s 36 body jsou v Západní konferenci na třetím místě, ale i tak údajně prozkoumávají přestupový trh, i když generální manažer Doug Armstrong není blízko nějaké reálné výměny. Armstrong v poslední době hodně cestoval, některé z jeho cest se však týkaly jeho povinností kanadského GM na Světovém poháru, který se koná v létě 2016.

Členové vedení Blues, Larry Pleau a Rob DiMaio, však oba pozorovali minulý týden v Torontu hráče Maple Leafs a hostujících Edmonton Oilers. Armstrong kanadské televizní stanici Sportsnet řekl, že by chtěl vidět v sestavě všechny hokejisty Blues, než aby se unáhlil k nějakému kroku k posílení sestavy.

Tím pravděpodobně narážel na útočníky Patricka Berglunda a Jadena Schwartze, kteří by se do sestavy Blues měli vrátit po All-Star Game, tedy někdy na začátku února. To nám dává ještě měsíc časů do uzávěrky přestupů (29. února).

Vzhledem k tomu, že St. Louis by chtělo najít posilu do svých ofenzivních řad, můžeme očekávat v dalších týdnech a měsících další přestupové spekulace týkající se tohoto klubu.

zdroje: thefourthperiod.com