Lucicovi se v Los Angeles líbí. A chce prodloužit

13. 12. 2015, 14:50 » Úhel pohledu - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Los Angeles je díky vedení v Pacifické divizi se 40 body na druhém místě Západní konference, a přestože ofenziva nepatří mezi nejsilnější články kalifornského klubu, je vedení Kings se svoji hlavní letní útočnou posilou Milanem Lucicem spokojeno. Bývalý forvard Bostonu si ve 28 zápasech připsal zatím 18 bodů (10+8), a jelikož mu končí po této sezóně smlouva, začíná generální manažer Dean Lombardi pomalu vyjednávat s Lucicovým agentem o prodloužení jeho působení v klubu.

Předpokládá se, že obě strany začnou s vyjednáváními někdy okolo Nového roku. Nejdříve se však musí klub vypořádat se smlouvou pro Anžeho Kopitara, která by měla být osmiletá.

Novinář kanadské televizní stanice TSN Pierre LeBrun, jenž přišel s informací ohledně začátcích vyjednáváních, poznamenává, že Lucic a jeho rodina jsou na západě USA spokojeni, a mají tak zájem zůstat i po této sezóně.

Lucicův aktuální plat činí 6.5 miliónů dolarů, z čehož však Bruins platí celkem významnou částku. Ve svém příštím kontraktu bude sedmadvacetiletý Kanaďan chtít pravděpodobně podobný plat.

zdroje: thefourthperiod.com