Vancouver hledá kvalitního obránce, trápí ho totiž marodka

14. 12. 2015, 17:30 » Spekulace - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Vancouver sice nepatří s 86 brankami v této sezóně mezi nejhůře defenzivně hrající kluby, ale na marodce má spoustu obránců. Proto se nemůžeme divit, že se generální manažer Jim Benning rozhodl vydat hledat na přestupovém trhu vhodné zadáky.

Naposledy se Canucks dozvěděli nepříjemnou zprávu ohledně obránce Dana Hamhuise, který bude mimo hru nejméně dva měsíce, do hry nemůže zasáhnout ani Luca Sbisa, a protože v obranných řadách už nezbývá příliš kvalitních hráčů, Benning hledá možnosti, jak situaci zlepšit.

V rozhovoru pro kanadskou televizní stanici TSN dokonce řekl, že by si zpět vzal obránce Franka Corrada, kterého umístil v říjnu na listinu volných hráčů, odkud si ho později vzalo Toronto.

Týmů, které jsou schopny nabídnout obránce, je hodně, ale hodně z nabízených zadáků má vysoký plat, a je tak nejisté, zda se do toho budou chtít na západě Kanady pustit. Jisté je jen to, že pokud budou Canucks chtít udělat nějaký krok, budou tak muset učinit do 19. prosince, kdy se zamrazí soupisky všech týmů, nebo až od 27. prosince, kdy se zase rozmrazí.

zdroje: thefourthperiod.com