Calgary aktivní na přestupovém trhu. Získá Stamkose?

17. 12. 2015, 17:00 » Spekulace - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Calgary bude muset o vyřazovací boje, na jejichž zaručující pozice ztrácí pouhý bod, ještě tvrdě bojovat a jedním z prostředků, jak play off dosáhnout, je i přestupový trh. Flames sice sice s 80 brankami neřadí mezi nejhůře střílející kluby v NHL, ale na druhou stranu nepatří ani mezi ty nejlepší, a proto se nemůžeme divit, že generální manažer Brad Treliving zůstává na přestupovém trhu aktivní, což dokazují jeho nedávné cesty na zápasy do Ottawy a Toronta.

Treliving cestoval společně s ředitelem skautingu Toddem Woodcroftem, prezident hokejových operací Flames Brian Burke pak z rodinných důvodů sledoval utkání v Torontu. Calgary dostávalo od ostatních klubů zprávy, že se zajímají o obránce Dennise Widemana a Krise Russella, zájem byl projeven i útočníka Jiřího Hudlera, který je společně s Russellem v posledním roce svého kontraktu.

Plameny se naopak údajně několikrát zajímali o kanonýra Tampy Bay Stevena Stamkose, ale tato výměna není příliš pravděpodobná. Neexistují žádné zprávy o tom, že by nějaký trejd ze strany kanadského klubu měl proběhnout v blízké době, ale je možné, že do 19. prosince, což je den, kdy se na pár dní uzavírají kvůli Vánocům jakékoliv výměny, nějakou změnu uvidíme.

zdroje: thefourthperiod.com