Richardse čeká soud, přesto se o něj zajímá hned několik klubů

02. 01. 2016, 15:00 » Spekulace - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Třicetiletý útočník Mike Richards je poté, co se v říjnu dohodl s Los Angeles na ukončení kontraktu, stále volným hráčem, ale přestože už dlouho nehrál v soutěžním utkání, mají o něj kluby v NHL údajně stále zájem. Mezi takovými týmy jsou podle zámořských médií také San Jose Sharks.

Kanadský centr bude mít 28. ledna soudní jednání ohledně toho, že byl 17. června zadržen v Manitobě na hranicích mezi USA a Kanadou. Je obviněný z držení regulované látky, tzv. oxykodonu, což je lék na předpis proti bolesti, který je stejně silný jako heroin a stejně ovlivňuje i nervový systém.

Králové, Richardsův bývalý tým, se tak na konci června rozhodli ukončit smlouvu, nakonec obě strany vyřešily celou záležitost v říjnu. Rodák z Kenory je tak nyní nechráněným volným hráčem, a zatímco se o něj zajímá hned několik klubů, stále se musí šekat, jak dopadne soudní proces.

Podle zámořských médií se během letošního ročníku zajímalo o služby dvojnásobného vítěze Stanley Cupu hned pět týmů: kromě San Jose také Edmonton, Calgary, Nashville nebo Washington.

zdroje: thefourthperiod.com