Florida mění logo i dresy. Líbí se vám?

03. 06. 2016, 15:10 » Novinky - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Florida Panthers dnes udělali pravděpodobně největší změnu od svého založení v roce 1993. Klub totiž za asistence bývalých hráčů jako Ed Jovanovski, Olli Jokinen, Bill Lindsay nebo Radek Dvořák, ale i těch z toho současného týmu, který vyhrál Atlantickou divizi, představil nové logo a nové dresy pro nadcházející sezóny. Místo klasického "skákajícího Pantera" bude mít organizace nově logo inspirováno logem 101. divize, kde sloužil i současný majitel klubu Vincent Viola.

„Vyrostl jsem v armádě. Moje zaměření a účel bylo nesobecké vedení, obětování sama sebe před ostatními. Tak jsme mohli dosáhnout našeho cíle. Pro mě je armáda vše, čím jsem. A kombinace schopností a charakteru není nikde tak důležitá jako právě v hokeji,“ řekl Viola.

Na novém logu, které na svých dresech ukázali například Aaron Ekblad nebo Vincent Trocheck, a na jeho finálním výběru se podílela společnost Reebok.

.@FlaPanthers new uniforms pic.twitter.com/d0XThtzLzH

— George Richards (@GeorgeRichards) 2. června 2016



„Když jsme přišli na Floridu a převzali jsme odpovědnost a správu organizace, tak naším nápadem bylo začít a vytvořit novou tradici, která by byla pro tento nový začátek jedinečná. Myslím, že logo ukazuje odvahu, což je něco, co chcete nosit na hokejovém dresu. Je to něco, co vás chrání, ale vy to také musíte chránit. Chtěli jsme něco, co by začalo novou tradici vyhrávání a ukazovalo by to odvahu a nesobeckou oddanost týmové snaze o vítězství,“ uvedl Viola v prohlášení.

Kromě nových dresů a loga Panthers rovněž oznámili, že 8. října odehrají přípravné utkání proti New Jersey na newyorském stadiónu vojenské akademie.

It’s official – we have a new look!!
Details » https://t.co/xewByUYgZl pic.twitter.com/UVUy0sN0pX

Florida Panthers (@FlaPanthers) June 2, 2016