Fialová, zlatá, černá a bílá. NHL představila dresy pro ASG

11. 01. 2017, 19:00 » Novinky - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Letošní All-Star Game je naplánovaná na 28. a 29. ledna, a zatímco jsme se již dozvěděli soupisky nominovaných hráčů a zaznamenali jsme kontroverzi ohledně Jonathana Toewse, podoba dresů nám zůstávala neznámá. Až do dneška. NHL totiž před pár hodinami představila oficiální dresy pro letošní Utkání hvězd.

Na jejich podobu se můžete podívat v níže přiložených tweetech, my ještě doplníme, že fialový dres náleží hráčům Centrální divize, zlatý hráčům Atlantické divize, černý hráčům z Pacifické divize a bílý hráčům z Metropolitní divize. Všechny tyto barvy nosili během své 50-leté historie hokejisté LA Kings, tedy pořadatelé letošního ASG. Stříbrné motivy pak symbolizují oslavu stoleté historie ligy.

Každý dres zároveň obsahuje skupinu hvězd, která připomíná dresy z let 1989 až 1991. Každá z deseti hvězd pak reprezentuje jednu dekádu ze stoleté historie NHL. Čtyři hvězdy na štulpnách pak představují jednu ze čtyř současných divizí. Logo letošní ASG se nachází na pravém rameni, na levém pak barevný odznak týmu. Jméno hráče a číslo dresu je pak inspirováno fontem použitým u ikonického nápisu HOLYWOOD.

#NHLAllStar unis have just been revealed!
What do you think?
(via @NHL) pic.twitter.com/kLlIkMYl4q

— NHL on NBC (@NHLonNBCSports) January 11, 2017



The 2017 #NHLAllStar uniforms:

Pacific - Black
Atlantic - Gold
Central - Purple
Metropolitan - White pic.twitter.com/ZMlxC15GXM

— NHL (@NHL) January 11, 2017