Přestupové spekulace: Vymění Minnesota obránce?

23. 01. 2017, 08:00 » Spekulace - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Jedním z častých problémů, které se snaží týmy před uzávěrkou přestupů, jež je letos naplánována na 1. března na 21:00 SEČ, je nedostatek kvalitních obránců. Jen málo mužstev se může pochlubit, že je defenziva netrápí. Za jeden z nich se dá označit Minnesotu, ale že by se Wild chystali některé členy svých obranných řad, to se podle dostupných informací říci nedá. Alespoň to tvrdí zámořský novinář Pierre LeBrun.

LeBrun v pořadu kanadské televizní stanice TSN dodal, že generální manažer Chuck Fletcher by si rád ponechal v kádru všechny svoje obránce. To by se mu ovšem nemuselo podařit, zejména pokud by chtěl získat torontského útočníka Jamese van Riemsdyka, o něhož se údajně Wild zajímají. Na několika posledních utkáních Maple Leafs byli přítomni kluboví skauti a klub už měl informovat o svém zájmu Toronto.

Generální manažer Leafs Lou Lamoriello by však určitě žádal výměnou za sedmadvacetiletého Američana jednoho z obránců Wild, podle jednoho z ligových zdrojů by to mohl být třiadvacetiletý Švéd Jonas Brodin. "(Wild) chtějí do 1. března získat posilu do útoku, ale nemyslím si, že by to udělali na úkor jednoho ze svých dobrých obránců," okomentoval situaci LeBrun.

zdroje: thefourthperiod.com