Los Angeles přivítá 62. Utkání hvězd NHL

27. 01. 2017, 18:14 » Reklama - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Nejprestižnější hokejová liga světa slaví letos stoleté výročí svého vzniku a ani v sezóně tohoto jubilea nemůže chybět dnes už tradiční Utkání hvězd. Už po dvaašedesáté se proti sobě postaví výběry nejlepších hráčů napříč celou NHL. Kompletní turnaj včetně soutěže dovedností vysílá v neděli NOVA Sport 1.

V jednu ráno startují oblíbené dovednostní soutěže, ve kterých se představí ti nejtalentovanější hráči v několika disciplínách. Rozdávat se budou trofeje pro nejrychlejšího bruslaře, nejpřesnějšího střelce nebo hráče s nejtvrdší střelou. NHL Skills Competition vysílá živě NOVA Sport 1 v neděli od 1:05.

Nedělním vrcholem je exhibiční Utkání hvězd, do kterého fanoušci volili kapitány jednotlivých divizních týmů. Letos jimi jsou brankář Montrealu Carey Price, superstar Pittsburghu Sidney Crosby, obránce Nashvillu P. K. Suban a vycházející hvězda Edmontonu Connor McDavid. Stejně jako vloni bude All-Star Game probíhat formou miniturnaje hraného na jeden zápas. Hala Staples Center, která je domovem Los Angels Kings tak uvidí tři zápasy, ze kterých nakonec vzejde absolutní vítěz. Kompletní program Utkání hvězd vysílá NOVA Sport v neděli od 21:30, komentují Jan Velart a Tomáš Borovec.