Staň se trenérem hokejových hvězd ve STARLIZE a vyhraj balík peněz

23. 04. 2017, 12:00 » Reklama - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Chtěl jsi své znalosti z NHL někdy zúročit a něco si vydělat? Nyní máš jedinečnou možnost ve STARLIZE. Každý hrací den NHL se hraje o desítky tisíc korun. Stačí si vybrat sestavu podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a jsi ve hře o opravdu slušné peníze!

Snad každý hokejový fanoušek toužil po tom, stát se hokejovým manažerem v NHL. Vybírat si hráče do týmu, vyměňovat je a sledovat, jak se jim daří. Že se ti to nepovedlo? Nezoufej. Díky STARLIZE můžeš být takovým manažerem každý hrací den.

NHL se hraje od října do května téměř každou noc. Někdy jeden, jindy i patnáct zápasů. Z každého týmu máš na výběr všechny hráče, ceněné dle jejich kvality. To znamená, že za Crosbyho dáš víc, než například za Zachu. K dispozici máš omezený rozpočet, do kterého se musíš vejít, jako každý dobrý manažer. Do sestavy si vždy vybíráš jednoho brankáře, čtyři obránce a šest útočníků.



Pak už se jen pohodlně usadíš a sleduješ, jak se tvým hráčům daří v reálných zápasech NHL. Pokud se tvým vyvoleným povede nasbírat dostatečný počet bodů, můžeš vyhrát třeba i 50 000 Kč. Minulou středu, kdy NHL nabídla hned 11 zápasů, vyhrál uživatel „graywolf“ 9 355 Kč. Dobře si zvolil kapitána, jehož počet bodů se zdvojnásobuje. Alexandr Ovečkin mu vynesl 16 bodů! Stejný počet udělal i brankář Pickard a útočník Mikko Rantanen v ten den zrovna nasázel hattrick. Celkových 76 bodů pak stačilo na první místo a tučnou odměnu.

Body se udělují za góly, asistence, body v tabulce +/-, střely a výhry. Podrobný popis bodování a soutěží naleznete zde. Zkusit štěstí můžeš kromě NHL i v extralize, či jedné z fotbalových lig. Dostaneš se mezi ty nejlepší?