Alex Ovechkin doručuje pizzu fanouškům Caps

05. 03. 2017, 09:00 » Perličky - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Hokejová hvězda si zkusila druhou práci a to na jeden den v rámci charity.

Objednal si někdo jednoho z nejlepších střelců NHL? Nebo pizzu? Útočník Washingtonu Capitals, Alex Ovechkin, doručoval tentokrát něco jiného než góly, asistence a výhry.

Zákazníci, kteří si objednali v pátek Speciál, dostali extra doručení své pizzy a z každé takové pizzy šel $1 na nadaci Make-A-Wish.

Ovechkin zhotovil sám několik pizz a pak překvapili tři zákazníky vlastním doručením. Reakce byly od předvídatelných až k, no dobře, nepředvídatelné.

Is Alex Ovechkin making your pizza? It's possible. In a minute, we're going to hit the road and start delivering them. @PapaJohns_DMV pic.twitter.com/QWNVt0ZKZg

— Tarik El-Bashir (@TarikCSN) 3. března 2017


První návštěva nemohla být více nadšená, když uviděla u dveří Ovechkina. Ale ten, kdo objednal Ovechkin Wish Special, řekl: "I don't do sports." ("Nesportuji.") Když se dotyčné zeptali, jestli ví, kdo jí přivezl pizzu, nevěděla. Načež Ovechkin do kamery s úsměvem jeho vlastním, řekl:"It's a good thing!" ("To je dobrá věc." Myslel tím sport samozřejmě.)

Babysitter doesn't do sports. So we're 1 for 2. Haha... pic.twitter.com/cv5RTOBxRL

— Tarik El-Bashir (@TarikCSN) 3. března 2017


Vše je o to vtipnější, že následně žena na Twitteru pod 'přezdívkou' @tatyanabailey99 publikuje "dobře, nyní jsem si jistá, kdo to je!", třínásobný vítěz Hart Trophy. Následně také mění svůj popis na "chůva, která nesportuje".

Svoji cestu následně hvězda Caps zakončuje v domě, kde přijde k Ovechkinovi i malý fanoušek v dresu Caps.

That's more like it. @PapaJohns_DMV pic.twitter.com/oHXtxMy0EY

— Tarik El-Bashir (@TarikCSN) 3. března 2017


zdroj: nhl.com