NHLportal.cz a slovo na závěr sezóny

12. 06. 2017, 21:07 » Novinky - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Vážení fanoušci hokeje, fanoušci NHL a v neposlední řadě fanoušci portálu NHLportal.cz. Další sezóna, v pořadí již sedmá, je za námi. Ano, čtete správně. Portál je v provozu již sedmou sezónu, během níž jsme se stali pravidelným "stánkem" pro každodenní informace o NHL. Navštěvujete nás 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 52 týdnů v roce. Portál provozujeme v našem volném čase s láskou k hokeji, s láskou k NHL a vše, co děláme, děláme pro naše návštěvníky a čtenáře, tedy pro vás.

Vedle portálu provozujeme i internetový obchod FanObchod.cz, který patří svým způsobem mezi raritu obchodu s touto tématikou, jelikož stejně jako portál, tak i tento eshop je provozován s láskou ke sportu a není hlavním zdrojem obživy. Je v provozu, protože NHLportal.cz a FanObchod.cz prostě k sobě patří a jdou ruku v ruce a například péči, kterou věnuje obchod v komunikaci se zákazníky, byste málokde našli. Odpovědi na emaily z 99% do 24 hodin, zajištění zboží i mimo oficiální nabídku obchodu. To vše krásně doplňuje náš portál.

Ti, co jste s námi od úplných začátků, víte, že portál jsme vypiplali, co se dalo. Najdete na stránkách takové informace, které byste jinde hledali jen s velkou obtíží. Skvělé statistiky je to, na čem stavíme. Nicméně nadešel čas se posunout dále.

Stejně jako každý rok, i letos v létě budeme mít sraz redakce, na kterém budeme diskutovat budoucnost portálu. A vězte, že nás čekají perné společné dny a diskuze dlouho do noci na dalším pokračováním. Je potřeba se hnout a tak vás určitě po srazu budeme alespoň částečně informovat o tom, co vás bude čekat v bližší době, ale i v dlouhodobém horizontu. Chceme se osamostatnit a "konkurenci" odskočit, i když jsme rádi za každý podobný portál, který fanoušky informuje a zároveň na nás vytváří tlak na zlepšování portálu.

Závěrem sezóny bychom vám chtěli poděkovat za přízeň, i přes léto pro vás chystáme mnoho článků a to jak běžných, tak klubových. Proto věříme, že trend rostoucího počtu členů klubu NHLportal poroste i nadále. Myslíme si, že 300 Kč na rok za články navíc a podporu portálu není velká částka. Za pokračující podporu předem děkujeme.

Váš tým NHLportal.cz