Největší ryby na trhu volných hráčů: brankáři

30. 06. 2017, 21:00 » Spekulace - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Trh s volnými hráči klepe na dveře a diskuze o možných a nemožných podpisech vrcholí. Na trhu se objevuje řada velmi zajímavých jmen, která by mohla změnit působiště. Pojďme se v tomto dílu našeho miniseriálu podívat na nejžádanější gólmany.

Brian Elliott


Elliott sice svými výkony v dresu Calgary, a zvláště pak v sérii prvního kola play off 2017, zklamal. Nesmíme však zapomínat, že o rok dříve dotáhl St. Louis až do finále konference. Pokud by si veterán rozvzpomněl na své výkony z ročníku 2015-16, stal by se tahounem svého nového zaměstnavatele.

Kde by mohl skončit: Winnipeg Jets, Philadelphia Flyers

Steve Mason


Kdysi nejlepší nováček roku oživil svou uvadající kariéru přestupem z Columbusu do Philadelphie. Nyní je na odchodu i z města bratrské lásky. Devětadvacetiletý Kanaďan se sice rok od roku s procentuální úspěšností zhoršuje (letos pouze 90.8%), ale stále má co nabídnout.

Kde by mohl skončit: Winnipeg Jets

Ryan Miller


Dlouholetý tahoun Sabres zkoušel po odchodu z Buffala najít štěstí v St. Louis a Vancouveru, ovšem ani v jedné destinaci se mu nedařilo dle představ (v sezoně 2016-17 zastavil 91.4% pokusů soupeřů). Šestatřicetiletý vicemistr olympiády roku 2010 vyzkouší v příštím ročníku svou čtvrtou destinaci. Bude úspěšný?

Kde by mohl skončit: Anaheim Ducks