Má Johnny Gaudreau namířeno do Philadelphie?!

26. 07. 2017, 18:00 » Spekulace - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Johnny Gaudreauovi je sice teprve třiadvacet let, má však v nohou již téměř čtvrtku tisíce duelů, v nichž si připsal něco před dvěstě bodů. Hvězdička Calgary Flames s šikovnýma rukama se však nyní vyjádřila, že by si ráda ve své kariéře zahrála v barvách Philadelphia Flyers, svého nejoblíbenějšího klubu v dětství.

"Mám zde, v jižním Jersey [blízko Philadelphie- pozn. překladatele], většinu rodiny, všechny své přátele a o víkendu se žením. Na tuto slavnost se sjedou všichni moji kamarádi a spoluhráči, s nimiž jsem hrával, když jsem byl dítě. Bylo by krásné zde hrát. Mám podporu celé naší komunity," prohlásil při rozhovoru pro místní rádiovou stanici.

Rozhodně však neplánuje v nejbližší budoucnosti opustit Calgary, s jejichž Flames má podepsáno ještě na dalších pět let.

"Každé ráno vstanete, podíváte se z okna a vidíte ty nádherné hory. Vždy zajdu do Starbucks, třikrát, čtyřikrát, pětkrát se vyfotím s malými fanoušky. Je to zde [v Calgary] opravdu výtečné, lidé milují svůj klub a je zábava zde hrát," vyjádřil se ke svému aktuálnímu domovu křídelní útočník.

Mohl by snad Johnny 'Hockey' jednoho dne obléct oranžové barvy Letců?