Zlatý Rytíř se vydal na dlouhou cestu na sever, aby zde šířil svou slávu!

31. 08. 2017, 15:00 » Perličky - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Florida Panthers nemá v Miami moc příznivců a je jedním z nejméně navštěvovaných týmů ligy. Vedení se tak rozhodlo, díky výhodné zeměpisné poloze, rozšířit povědomí o klubu do Karibiku. Zde odehráli Panteři již několik duelů a své domácí zápasy vysílají v této oblasti živě a se španělským komentářem. Toto léto se rozhodl svou slávu šířit za hranice svého státu též nováček z Vegas. Golden Knights na pětidenním tripu křížili vybrané destinace ve státech Idaho, Montana a Utah, snažili se přilákat na svou stranu co nejvíce fanoušků a my se na jejich cesty napříč Spojenými státy můžeme nyní podrobně podívat. Vítejte u třetího dílu!




Den čtvrtý: Valíme se do Bozemanu!


BOZEMAN, Montana | 18. srpna 2017


A jsme opět na cestách! Na poměry Golden Knights však na nich dnes trávíme málo času, pouze něco málo přes dvě hodiny. Před obědem máme naplánovaný hokej v ulicích města, přijhíždíme ale s předstihem a rozhodujeme se zaparkovat před místním obchodním domem. Náš nápaditý autobus s logem a pozvánkou na první domácí zápas poutá pozornost všude, kam přijedeme. Bozeman není výjimkou.

Během občerstvování se u nás zastavila rodina Kloppových. "Viděli jsme znak Golden Knights. Vím, že je to jejich premiérová sezona a první profesionální klub v Las Vegas. Je to skvělé, rádi bchom se vyfotili," požádali nás o fotografii před naším ořem.

Kloppsovi jsou fanoušky Minnesota Wild. Můžou se stát Rytíři jejich druhým nejoblíbenějším klubem?

"Proč ne?" odvětil otec rodiny.

A co Erik Haula, útočník hrající v minulém ročníku za Wild a nyní chystající se na svou štaci ve Vegas?

"Rychlý střelec," popsal stručně Haulu otec Kloppových.

Den pátý: Cesta končí


SALT LAKE CITY, Utah | 19. srpna 2017


Bylo to jako konec letního tábora. Po bruslení s fanoušky trenéra Gallanta, jeho asistenta Kellyho a následné autogramiády skončila Golden Knights poslední naplánovaná akce.

Zaměstnanci naložili autobus, všichni se naposledy vyfotili před nafukovacím dresem a jedeme domů. Tato pětidenní akce nebyla pouze rozšiřování nové značky do dalších destinací. Vytvořila speciální pouto mezi hráči, trenéry i ostatními zaměstnanci. Strávili jsme 38 hodin na cestách, ujeli 3 650 kilometrů, během nichž jsme společně hráli hry, dívali se na filmy a stravovali se.

Nikdy nebudu schopen jim dostatečně poděkovat, že vzali reportéra nhl.com s sebou na tuto skvělou cestu.


Autor: Nicholas J. Cotsonika
Přeloženo z originálu na webu nhl.com