Přestupové spekulace: Chystají Flames a Sabres výměnu?

14. 12. 2017, 09:00 » Spekulace - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Přestupové spekulace nabývají s blížící se uzávěrkou přestupů a s postupem sezóny, kdy čím dál tím více týmů začíná ztrácet na svoje protivníky v boji o play off, na intenzitě a není vyloučeno, že už brzy nějaký trejd uvidíme. Podle informací serveru thefourthperiod.com by se v něm mohli angažovat Calgary Flames a Buffalo Sabres, kteří údajně měli v posledních týdnech vést rozhovory o možných variantách případné výměny.

Možnosti trejdu nasvědčuje i fakt, že skauti obou týmů navštěvují zápasy druhého týmu, a dá se tak předpokládat, že se obě mužstva zaměřují na některé hráče. Podle již dříve známých informací jsou Sabres ochotni naslouchat nabídce jakékoli výměny, ve které nebude zmíněné jméno Jacka Eichela. Největšími kandidáty na přestup jsou v tomto ohledu útočníci Evander Kane, Benoit Pouliot a Sam Reinhart, obránce Josh Gorges a brankáři Robin Lehner a Chad Johnson.

Buffalo se momentálně pohybuje na spodku Východní konference a šance na postup do vyřazovacích bojů jsou minimální. Klub se tak spíše bude poohlížet po změně a alespoň částečné přestavbě. To generální manažer Flames Brad Treliving by rád našel posily do útoku a využít by k tomu mohl i svoje defenzivní řady.