Bojovník srdcem i pěstí, aneb nejlepší momenty Chrise Neila

15. 12. 2017, 18:00 » Novinky - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Bitkař Chris Neil, který celou svou kariéru hájil barvy Ottawa Senators, se rozhodl ukončit aktivní kariéru. Nejtrestanější hráč tohoto milénia odehrál mezi lety 2001 až 2017 přes tisíc duelů, v nichž nastřílel 112 gólů, přidal 138 asistencí a odseděl 2 522 minut na trestné lavici. Pojďme se společně podívat na newjvýraznější okamžiky jeho kariéry.



OTT Nejlepší hit

Chris Neil se rozhodně nebál přitvrdit hru a během své pouti mezi mantinely NHL rozdal bezpočet bodyčeků. Ten vůbec nejtvrdší odnesl obránce Boston Bruins Johnny Boychuk a Vy se na něj můžete podívat v níže přiloženém gifu.




OTT Porazil Zdena Cháru

Tento tvrdý zákrok nemohl zůstat bez odezvy a do role mstitele se nemohl postavit nikdo jiný než slovenský obr Zdeno Chára. Při bitce s Neilem ale narazil,m jelikož ho rodák z Ontaria dokázal přemoci. Tento okamžik Vám opět přinášíme prostřednictvím gifu.



OTT Další gól rozhodne

Neil neuměl používat jenom pěsti. Zapsal totiž, na bitkaře, již zmíněného čtvrt tisíce bodů, k nimž přidal dalších 19 ve vyřazovací části. Během play off se mu podařilo dát rozhodující gól v prodloužení proti New York Rangers, když dorazil střelu vlastního spoluhráče.