Vyrazte na hokej přímo do jeho kolébky na zápas Maple Leafs

23. 01. 2018, 10:15 » Reklama - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Milujete ten nejlepší hokej? Pak se rozhodně vyplatí navštívit jej naživo. Ano, v televizi lze zhlédnout spousty utkání, ale tu specifickou atmosféru si užijete pouze a jedině přímo na místě. Vybrat byste si měli tu nejlepší soutěž na světě, kterou bezesporu představuje kanadskoamerická NHL. Pokud jste se dostali až k tomuto kroku, pak už jenom zvolit to správné utkání. Naším tipem je zájezd na jeden z nejslavnějších klubů světa, jímž je Toronto Maple Leafs. Vidět javorové listy v akci stoprocentně stojí za to. Proč právě tento tým a kdy na zápas vyrazit? Na tyto otázky si odpovíme v následujících řádcích.

Tradiční kanadský klub

Pokud bychom měli hledat některý z nejstarších klubů kanadskoamerické hokejové soutěže, byly by javorové listy na jedné z předních pozic. Vždyť k založení tohoto slavného klubu došlo již v roce 1917. Už tehdy patřil do takzvané Original Six, tedy první šestice klubů zakládajících celou soutěž. Tento tým hraje v severovýchodní divizi kanadskoamerické soutěže. Na zápas vyrazíte do Air Canada Centre, jednoho z nejkrásnějších hokejových chrámů světa. Ostatně pojímá okolo 19 800 fanoušků. V současné době se mimo jiné uvádí, že Toronto Maple Leafs má hodnotu přesahující hodnotu miliardy dolarů.

Prohlédněte si Toronto

Máte-li vstupenky na NHL zakoupené, můžete bez problémů zahájit také prohlídku Toronta. Jedná se o krásné město, jež vás zcela jistě zaujme. My vám proto dáme hned několik tipů na zajímavé lokality, jež jsou v Torontu k vidění. V centru nejlidnatějšího města Kanady se nachází nejvyšší budova světa CN Tower s výškou 553 metrů. Jinak není problém vydat se i do mnoha dalších míst. Jmenovat bychom například Gardiner Museum nebo Baťa Shoe Museum. Tady je ke zhlédnutí spousta zajímavých modelů bot a také ochutnávka z historie jejich výroby. Každého milovníka hokeje stoprocentně zaujme návštěva Hockey Hall of Fame, tedy hokejové síně slávy. Právě tady se pomyslně setkáte s těmi největšími velikány, kteří se v tomto sportu kdy dokázali prosadit. Rádi byste vyrazili i se svými dětmi. Právě jim zpestří jejich pobyt v Torontu prohlídka zoologické zahrady, jež patří mezi 5 největších na světě. Nezapomeňte ani na ostrovy Toronto Islands a zábavní park Canada's Wonderland.

Vyrazte na zápas se specialisty

Vydat se do Kanady nebo Spojených států amerických na vlastní pěst není zrovna optimální. Především z hlediska shánění vstupenek. Třeba zájezd na Toronto Maple Leafs je nezbytné řešit přes specializovanou cestovku. Již před odjezdem budete mít jednak zajištěny vstupenky a jednak také uspořádaný přesný harmonogram. Tím pádem budete mít jistotu pohody a klidu při výletu do míst, kde jste doposud třeba ještě nebyli. Třešničkou na dortu bude právě utkání NHL. Podívejte se do nabídky společnosti Hokejtour.cz a vyberte si sami.