Přestupové spekulace: Pacioretty na Floridu?

15. 02. 2018, 21:10 » Spekulace - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Do uzávěrky přestupů zbývá už skoro jen deset dní a první významnější výměnu už máme za sebou. Je však více než pravděpodobné, že během příštích týdnů se ještě jeden či dva velké trejdy objeví a zřejmě by nebylo nijak velkým překvapením, kdyby se v jednom z nich ocitlo jméno montrealského kapitána Maxe Paciorettyho. O toho mají podle novináře kanadské televizní stanice Sportsnet Elliottea Friedmana mít zájem Florida Panthers.

Podle Friedmana jsou Panteři jen jedním ze zájemců o služby devětadvacetiletého Američana. Jako případnou protihodnotu by klub mohl nabídnout dvacetiletého centra Henrika Borgstroma, kterého draftoval na draftu 2016 z celkového 23. místa. Borgstrom by byl samozřejmě jen součástí případného výměnného balíčku, v němž by kromě mladého centra připraveného na NHL (Borgstrom) byla také volba v prvním kole draftu a další hráč/prospekt/volba.

Generální manažer Cats Dale Tallon by na přestupovém trhu údajně rád získal také top křídlo - na začátku sezóny se měl snažit získat ottawského Mikea Hoffmana. Momentálně se ovšem neví, zda je nějaká výměna, jíž by se měli účastnit Panthers, bezprostředního charakteru.

Montreal se na druhou stranu poohlíží i po posilách: jednou z nich by mohl být arizonský útočník Max Domi, jemuž jsou Coyotes za správnou cenu ochotní poskytnout zaměstnavatele pro nový start.

Všechny spekulace a důležité informace týkající se Trade Deadline 2018 najdete v našem článku Přehled přestupů a spekulací TRADE DEADLINE 2018!