Strčí do kapsy i McDavida?! NHL roste nový Crosby!

23. 07. 2018, 18:00 » Perličky - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Ta scenérie Vám vyrazí dech. Nad neklidnou hladinou rozlehlého aljašského jezera proplouvají husté chomáče mraků, které se tříští o kopce táhnoucí se kol a kol břehu vodní hladiny. Touto panensky čistou a lidmi téměř nedotčenou přírodou se s ladností černo-žlutě mamby proplétá vlaková souprava. Když projíždí jednou ze zatáček, fotí se u ní malé děti. Jedno z nich se za několik hodin vrátí z výletu a skočí ve výstroji na hladce upravenou lední plochu, aby se opět o krůček přiblížilo svému snu stát se hvězdou velké ligy NHL.

Klučíkovi, jehož obličej zdobí široký úsměv, je sice teprve devět let, ale s pukem dokáže věci, které nedovedou ani mnozí dospělí hráči. Seznamte se. Roman James Marcotte, budoucí hokejová superstar, která se dle mnohých stane generačním talentem jakými jsou Crosby či McDavid. Jeho rodiče se rozhodli dokumentovat vývoj malého fanouška Sidney Crosbyho od začátku a Vy ho tak můžete nepřetržitě sledovat až do draftu 2028.



Alaska is so beautiful! Fun trip to Seward today! Got to race the train home! ———————————————————————— #workhard #playhard #alaska #summer #alaskarailroad #mountains #beautiful #sister #penguins #love————————————————————————

Příspěvek sdílený Roman James Marcotte '09 (@romanjamesmarcotte),