Seattle vzkazuje: Nejdřív dejte tým, poté začneme stavět!

09. 09. 2018, 20:00 » Novinky - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Hlavní město kávy, jak se samo hrdě nazývá, nezačne s demolicí stávající podoby KeyArena a následnou stavbou nové, dokud nebude mít společnost Oak View Group v ruce licenci na vlastní klub. Kdepak, milostpánové z NHL, demoliční tým nezačne demolovat a lopaty nezačnou kopat než na vašem pravidelném sezení největších z největších hlavounů na Floridě nepřibude křeslo s naším jménem. Takto zní poslední vzkaz ze Seattle.

I přes tento postoj se očekává, že práce na nejnovějším hokejovém chrámu začnou v prosinci a budou dokončeny v původním termínu (říjen léta páně 2020). Sám předseda Oak View Tim Leiweke se nechal slyšet, že je letošní prosinec nejzazší plánovaný termín zahájení demolice KeyArena, v níž své domácí zápasy dlouhá léta hráli košíkářští SuperSonics, tedy ve stejném termínu jako již zmíněné zasedání hlavounů na Floridě.

"Stále máme před sebou řadu věcí, které musíme se skupinou pana Bondermana vyřešit," prohlašuje k potenciálnímu přijetí dvaatřicáté organizace komisionař ligy Gary Bettman.

BREAKING: Arena Agreement Complete and New Local Investors Announced.

FULL STORY | https://t.co/9N4y77ebbZ #NHLSeattle pic.twitter.com/IfLJvuMsIz

— NHL Seattle (@NHLSeattle_) 5. září 2018



Takto si Oak View Group představuje novou podobu KeyArena.