Tři věci, které nám ukázala dnešní noc - 18. 10. 2018

19. 10. 2018, 10:30 » Analýzy - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
I dnešní noc přinesla mnoho zajímavých okamžiků a třemi nejlepšími z nich ze svého pohledu se opět zabýval náš šéfredaktor Tomáš David.

PIT Geno s Murraym zastavili rozjeté Maple Leafs

Auston Matthews si již brousil zuby na zapsání se do historie, nakonec mu zbyly pouze oči pro pláč. Do srdce hokejového světa se vydal Pittsburgh a ten vystavil útoku Toronta velkou stopku. Díky dvěma brankám Evgeni Malkina a 38 zákrokům uzdraveného Matta Murrayho vyhráli Tučňáci v poměru 3:0.



DET Red Wings zažívají nejhorší start do sezony za 33 let

"Rozhodně to není lehká situace. Ale musíme jít dál. Dnes jsme bojovali celých 60 minut, ale nedosáhli jsme kýženého efektu," nechal se slyšet góman Jimmy Howard po dnešní prohře na ledě Tampy Bay. Detroit nevyhrál žádný ze svých prvních sedmi duelů a krčí se na samém dně celého ligového pelotonu. Pomalu se navíc blíží bilanci z ročníku 1985-86, kdy netriumfoval ani v jednom z devatera vstupních utkání. Vrátili se snad opět Dead Wings?

NYI Isles si spravili chuť ve městě andělů

Týmu New York Islanders se klání s Anaheimem moc nepovedlo. Dnes si ale Ostrované spravili chuť v Los Angeles, kde porazili místní Kings v poměru 7:2. První hvězdou zápasu byl vyhlášen veterán Valtteri Filppula, na tři branky přihrával Scott Mayfield a stejný počet bodů (1+2) si připsal další zkušený hráč Andrew Ladd.