Tři věci, které nám ukázala dnešní noc - 28. 10. 2018

29. 10. 2018, 13:45 » Analýzy - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Detroit dnes konečně zaznamenal první vítězství na svém ledě, Kings přetlačili Rangers a tři duely skončily v prodloužení. Jaké tři nejzajímavější postřehy a fakta přinesla dnešní hrací noc? Na to se blíže podíval náš šéfredaktor Tomáš David.



SJS Timo Meier dotlačil Žraloky k výhře

Devítka draftu 2015 konečně letos začala naplňovat svůj potenciál a sbírá přes bod na utkání. Dnes rodák z Herisau vstřelil dvě branky (včetně vítězné) a přidal jednu asistenci. Jeho tým hrál proti rivalovi z Anaheimu a triumfoval poměrem 4:3 prodloužení.



NYI Greiss umlčel Carolinu

Německý zkušený gólman Thomas Greiss si rozděluje čas v bráně se svým kolegou Lehnerem rovnoměrně. Dnešním výkonem si však hlasitě řekl o další starty. Proti Carolině totiž dokázal zastavit 38 pokusů soupeře a pustit za svá záda jedinou branku.

EDM McDavid se postaral o další vítězství Edmontonu

Kdo jiný než sám McSpasitel? Kapitán Oilers rozhodl po přihrávce Leona Draisaitla dnešní klání proti Chicagu ve prospěch svého celku brankou v prodloužení. Díky tomuto momentu si Olejáři připsali již šestou výhru sezony, přičemž výše zmiňované duo zařídilo čtyři z nich.