Tři věci, které nám ukázala dnešní noc - 02.11.2018

03. 11. 2018, 12:00 » Analýzy - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Dnes byly na sice na programu pouhé tři duely, ty však přinesly velmi zajímavou podívanou. Roberto Luongo se navrátil po zranění vítězně, šílenou přestřelku mezi Avs a Nucks nakonec vyhrál Vancouver a Arizona zaznamenala páté vítězství v řadě. Pojďme se společně podívat na tři postřehy z tohoto trojlístku utkání.


VAN Nezastavitelný Pettersson

Elias Pettersson se vrátil na led po otřesu mozku a opět řádí.Mladá puška Kosatek se dnes postarala o dvě branky a na tři další nahrála a významně pomohla domácímu celku k triumfu 7:6 v prodloužení proti Coloradu Avalanche. Především vyrovnávací gól švédského šikuly v poslední minutě základní hrací doby byl naprosto elektrizující, jelikož padl pouhých 61 sekund po vedoucí brance Nathana MacKinnona.



ARI Yotes to znovu dokázali!

Zdá se to neuvěřitelné, ale Arizona opět dokázala skórovat ve vlastním oslabení. Dnes se již o sedmou branku sezony v této situaci postaral Brad Richardson. Kojoti zároveň všechny početní nevýhody ubránili a jenom potvrzují slova našeho včerejšího článku.

FLA Body ve Finsku si týmy rozdělily rovným dílem

Florida dokázala, i díky návratu své brankářské jedničky Roberta Luonga, ukořistit ve Finsku vítězství poté, co v prvním duelu padla zásluhou hattricku Patrika Laineho. Hlavními strůjci úspěchu Panthers a prvního vítězství v základní hrací době této sezony byly krom Luonga ruský útočník Evgeni Dadonov (1+1), obránce Keith Yandle (1+1) a křídelník Jonathan Huberdeau (0+2).