Tři věci, které nám ukázala dnešní noc- 25.11.2018

26. 11. 2018, 12:00 » Analýzy - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Nedělní show nám opět přinesla celou řadu skvělých individuálních i týmových výkonů a Vy se na tři z nich můžete podívat v dalším článku tří postřehů našeho šéfredaktora Tomáše Davida.

TBL Point opět řádil

Vypadá, že se v Tampě Bay zrodila další hvězda. Brayden Point dnes vstřelil svůj 16. a 17. gól ročníku ročníku a k tomu nahrál na branku Tylera Johnsona, díky čemuž má aktuálně bilanci 31 bodů (17+14) ve 24 utkáních.

LAK Dustin Brown rozdrtil Kings

Bývalý kapitán Los Angeles Dustin Brown je spíše známý pro svou tvrdou a někdy až zákeřnou hru. Dokáže však také dávat góly, o čemž se dnes přesvědčili v Edmontonu, jemuž zkušený harcovník uštědřil hattrick. Přesto nebyl vyhlášen hlavní superstar klání. Tento titul připadl jeho spoluhráči Anže Kopitarovi, který se posratao jednu trefu a dvě nahrávky. Blýská se konečně v Los Angeles na lepší časy?

CGY Calgary si smlslo na Kojotech

Kdo čekal vrovnané klání, musel být zklamán. Arizona neměla proti hostům z Calgary šanci a ti se dokázali i díky třem brankám ve vlastním oslabení dostat do vedení 6:0, které pouze kosmeticky upravil Clayton Keller na 6:1 z pohledu Flames. Jasnou hvězdou střetnutí se stal zadák Noah Hanifin, který dal nejenom první dvě branky sezony, ale zároveň rozdával hity, blokoval střely a odebíral puky z holí soupeře. Svěřenci kouče Peterse se díky tomuto triumfu opět usadili na čele Tichomořské divize.