Tipujte s NHLportal.cz: Bruins rozeberou Habs

10. 10. 2024, 15:35 » Tipování NHL - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Boston se představí poprvé v této sezóně před domácím publikem. Na svém ledě přivítá Montreal Canadiens, kteří v prvním utkání překvapivě zdolali Toronto hubeným vítězstvím 1:0, když se z přesilové hry v osmé minutě zápasu prosadil Cole Caufield.

BOS BOSTON (0-1-0) - MTL MONTREAL (1-0-0)

Medvědi budou muset napravovat zaváhání z prvního zápasu (na ledě Florida Panthers). Co je může těšit, že vstřelili čtyři branky, takže útoku to bude nejspíše šlapat i letos (minulý rok byli s průměrem 3,21 vstřelené branky na zápas na 13. místě). Co je ale alarmující, je hned šest obdržených branek, přičemž Boston patřil minulou sezónu mezi "premianty" a umístil se s průměrem 2,70 obdržené branky na šestém místě. Důvod? Určitě rošády v brankovišti, kdy do prvního zápasu nastoupil Joonas Korpisalo.

Montreal naproti tomu překvapil, když vyzmizíkoval střelce Toronta a že jich tam je. Navíc, Toronto posílilo hlavně do obrany, což ukázal pouze jeden obdržený gól a to s přesilovky. Montreal se tedy více neprosadil a bude to mít těžké i tentokrát na ledě Bostonu. Ano, mají hráče, kteří by branky střílet měli, ale uvidíme, jaká bude realita.

Tipujte s NHLportal.cz


Zajímavostí je, že Montreal vyhrál naposledy v Bostonu v roce 2019 a od té doby nikoli. Z mého pohledu tu jsou klíčové faktory - domácí prostředí, Boston je odpočinutější než Montreal, který má back-to-back zápas a soupiska. Když toto sečtu a podtrhnu, vychází mi tentokrát tip na handicap Bostonu -1.5.

Tip NHLportal.cz
Handicap v zápasu: Boston -1.5

Sezónní bilance 2024/2025: 2x OK, 0x NOK